Sunday, April 12, 2009

The Height Of Dining Experience

Tercapai gak hajat nak makan di awangan ( Selain dalam flight ler )... yang penting berputar2...


Tiket VIP yg dimaksudkan Z...( VIP ker )...


Nasi sejemput je..penting tuh...nak isi benda lain lagi...


Nombot meja...menara ni pendek sket la...


Lukisan kartunis Lat di laluan ke toilet...( tak muat dalam gambar kartun ni...org kat bawah tanya..sambal apa yang paling tinggi...jawabnya..sambal di 'angkasa' )


Kainnya untuk dilapik di atas riba ya pak...bukannya di bahu...ini gayanya seperti bayi...mahu bersih-in hingus...lihat aja makanan yang dimakannya...


Rojak buah yang lazat...


KLCC


Pengawal Trafik Udara...


Nampak ke cermin kat belakang tu?



Ni nak kemana lak?


Sebelum balik dari Kosas...pekena durian D24 dulu...

6 comments:

ZaCk said...

ayo takot la tgk gambar "ni nak kemana lak?" tuh...hikhik... Ini percubaan kali yg ke-3 (before this: overlap japan trip & Demam Denggi ko) ya Niep... kalo cancel gak tak tau la..

Mintak2 la aman... amin..

>>@Niep<< said...

Aku pun harap yang sama...kalo ada halangan gak...harap maklum la..mungkin ada hikmah

Rania Escova said...

gayat lar.. makan je kat bawah.. sedap and safety.. har..har..har..!!

Cik Wanie said...

mcm kenal jer mamat yg pakai baju biru tue,
hurm....

owh dialah hero malaya tue kan,
hik hik hik

nazz said...

Ai.. aku penah sampai kat sini.. hi hi..Dulu memula aku sampai.. nak makan pun seram sejuk rasanya.. maklumlah aku ni.. gayat!

izal said...

baik2 yer selsema babi dekat bangkok tu..aku doakan korang selamat pegi dan balik...