Monday, November 24, 2008

Sehati Be'kerja'


kalo cerita bab 'gheja' (keja) mestila kena ada teamwork betui tak...aku paling bengang kalo ada colleague yang lepaih tangan...mentang2 la aku budak baru...dia ingat boleh dia pijak kepala...sekali aku mengamuk...baru dia tau...memang la boleh nak mintak tolong...tapi jangan la nak push2...bleh plak mintak tolong aku buatkan kira2 ntuk dia...apa ingat aku takdak keja lain ka...report aku yang melambak ( berlambak ) ni sapa nak tolong...huh...ingatkan nak mintak tolong tunjuk cara kira...sekali dia keluaq ( keluar ) g mana tak tau ( ntah ) sampai ke petang...alih2 bos tanya aku dah siap ka belum...memang aku tak marah kan...ada ka patut dia cakap kat bos aku yang offer nak buat...sampai la ni aku teguq...mampoih ( mampus ) p kat hang...

2 comments:

ZaCkNuDe said...

Hidup ni tak selalu senang..kekadang kt kene hadapi pelbagai cabaran dan kerenah..
Tapi ini adalah ujian utk ko dlm menguji kesabaran ko.. ahaks.(kalo aku mau aku maki kan..)..

Senang je..skali lagi die buat cengitu ko melethop la..

izal said...

sabar ye cik aniep...

betul kata2 plastic dak zack tuh...

aku sokong 110%...

boleh tak buang word verification nih?? mintak tolong z, dia kan serba tau...