Friday, November 28, 2008

Ipod Touch


Dulu dok tengok2...at last beli gak...tak tahan godaan tul...harini banyak gheja ( keja ) betui...tapi kalo makan memang sempat..hehe..p bank ja dah 2 kali..p TM point, p Seremban Parade,org bank mai jumpa lagi...bz ngalahkan bos...huhu...nak buek camno ( buat camne )..aku dah donlod ( download ) facebook & myspace mobile ntuk ipod ni..senang la nak berkenalan..hikhik ;-)
Sian tui aku tgk krisis politik Thailand....teruk...ni tadi orang tengah baca berita pun kena....aduyai ( aduhai ) harap2 nnti bulan satu keadaan dah stabil lah gamaknya ( ceritanya )...eh nape lak harapkan bulan satu nnti lak..sebab nak g sana nnti,.hehe

harapnya keja aku lepaih ni will be much more organized...memang tak teruruih ( terurus ) ke sebelum ni soalannya?..huhu

3 comments:

izal said...

mak aiii rm2K lebih kan phone ni???

nanti jgn lupa tngkp gmbr aku ek..

hahaha motif kannn...

>>@Niep<< said...

Bukan phone la.ni iPod

mr.rafiq said...

amboi2 bkn x thn godaan tp duit xabes mkn...beli jelah utk kegunaan sndr jugak...